onsdag den 27. august 2014

Sprøde broccoli-fritter


Ja, du læste rigtigt: Broccolli-FRITTER. Broccoli kan nemlig andet end at se kedelig ud og vende sig i halsen (se f.eks her, hvordan du bruger den i en skøn salat). Behandler man den kærligt, har den sunde supergrøntsag stort hit-potentiale - f.eks som sprøde, velsmagende fritter. Det var Jane Faerber, der gav mig den gode idé, og nu spiser jeg broccolli-fritter hver aften. 

Broccolli-fritter:

1 broccolli
Olivenolie
Salt
Evt. hvidløgskrydderi

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft
2. Skær den tørre ende af broccolli-stokken (2-3 centimeter)
3. Skær tynde 'pomfritter' fra buketten og ned igennem stokken
4. Kom fritterne i en pose med olivenolie, lidt salt og eventuel en smule hvidløgskrydderi, og ryst godt
5. Læg dem på en bageplade med bagepapir
6. Bag fritterne i ovnen i cirka 20-25 minutter (de skal  være sprøde og må gerne være lidt mørke i toppen)

Har du husket at deltage i konkurrencen om hårforkælelse fra HH Simonsen? Du kan stadig nå det. 

English recap: Broccoli fries. Yep, that's right. Sounds weird, tastes amazing. And they're easy to make too. See how right here.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar