tirsdag den 1. juli 2014

Opskrift: De lækreste low-carb pandekager


Glædelig juli! Jeg fejrer højsommeren med pandekager til aftensmad og rød farvefest ovenpå. Ligesom i mine kammerjunkere bruger jeg kokosmelet fra Funktionel Mad, der er rig på proteiner og fattig på kulhydrater. Resultatet bliver lette og luftige low-carb, der
 
Low-carb pandekager (cirka 7 små stk)
 
Du skal bruge:
2 hele æg
2 æggehvider
4-5 spsk skyr
1 tsk bagepulver
Cirka 6 spsk kokosmel, afhængigt af hvor tykke de skal være
Cirka 3 spsk proteinpulver uden smag
Evt. sødemiddel
 
Pisk æggene sammen med skyr og evt. sødemiddel (brug ikke for meget, da kokosmelen også tilfører sødme). Tilsæt kokosmelet og proteinpulveret lidt ad gangen, til du opnår den ønskede konsistens, og tilsæt så bagepulveret. Steg små pandekager på panden, og drys med granatæble, kokos eller andre smagsherligheder.
 
English recap: Happy July! I'm celebrating summer by eating pancakes for dinner. I use a low-carb coconut flour for a lighter, healthier and more protein-packed version. You'll find a similar recipe here.
 
 

1 kommentar:

  1. Mmh hvor ser de bare lækre ud! Det kunne jeg godt spise lige nu ;)
    - Anna
    anna-mad.dk

    SvarSlet