mandag den 9. juni 2014

Opskrift: Ispinde med avocado, mango og kokos


Juni er lig med istid, og min fryser er lige nu fyldt med skønne og grønne hjerteformede pind-is, der smager lidt af avocado, lidt af kokos og meget af sommer. Jeg har brugt de fine og ret praktiske isforme fra SilikoMartsom jeg har købt i sæt med tilhørende pinde hos Panduro Hobby

Opskriften er nederst i indlægget.




Sukkerfri ispinde med avocado, kokos og mango (4 stk):

Du skal bruge
Cirka halvanden avocado
1 mango
3 dl. kokosmælk, evt. light
3 spsk lime saft
Cirka 3 spsk kokosmel, evt. low-carb
Stevia eller andet sødemiddel
Evt. mørk chokolade

Blend avocado og mango til en ensartet masse.Tilsæt kokosmælk og lime saft, og blend igen. Smag til med sødemiddel, tilsæt kokosmel, og rør rundt. Kom massen i fire isforme, og læg dem i fryseren. Tag ispindende ud af formerne, når de er helt frosne, og pynt evt. med smeltet chokolade. 

English recap: Is there anything better than a refreshing popsicle on a hot summer day? Not really. My latest ice cream crush are these delicious sugar free mango and avocado pops with a hint of coco and chocolate on top. You'll find a similar recipe here.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar